Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL AZZURRA


Via Milano, 10 - 47043 Gatteo Mare (FC)
+39 0547 87242
+39 0547 87301

leírás



Üdvözöljük a Hotel Azzurra ............. PARADISE A GYERMEKEKNEK! Minden kényelemmel ellátott, 100 méterre található a tengertől a falu sétálóutcáján, üzletek, templom és sétány közelében. Főépületből áll (kétféle szobával az első, a második emeleten és a 3. emeleten), két liftes, két légkondicionált étkezővel, bárral, olvasóteremmel, nagy szabadtéri terasszal, playstation és foosball teremmel játszani Mickey Mouse gyermekek és a függőség, található 20 méterre a tengerparti szálloda, teljesen felújított mindkét fürdőszobában, bútorok, lift, biliárdterem, playstation, kerékpárok, és kerített játszótér és esti baby tánc tere . Uszoda. Játéktermek. Vidámpark.

szolgáltatás



150 méteres parkolt parkolási lehetőség minden szabad Wi-Fi-kocsihoz minden közös területen és éjszakai szórakoztató teremben

A fő újságok a teremben Új 20 kerékpár, új emelt szolárium, amelyből az új gyönyörű vízcsúszda kb. 30 méter hosszú, új játszótér játszótérrel és szórakozási helyiséggel a medence fiatalabb gyermekei számára.

200nm-es nagy medence 4 terápiás vízeséssel és 3 különböző vízi csúszdával, különböző hosszúságú gyermekek és felnőttek számára, valamint 25-50 cm-es leereszkedő gyermekmedence. Iskolai úszás minden reggel. A medence körül egy nagy szolárium és a napozóágyakkal és napernyőkkel felszerelt mezzanine áll a vendégek rendelkezésére a teljes kikapcsolódásra, míg a játszótér animátorai gyermekeket szórakoznak. A Hotel Azzurra úszómedencéjében két nagy, fűtött, hidroterápiás medence áll rendelkezésre. Játéktermek. Egy nagyon különleges és kivételezett bánásmódot vár a gyerekek nálunk egy felejthetetlen üdüléshez: egy gyönyörű maxigonfiabile, szórakoztató maxivasca labdák, hinták, asztalitenisz, bigliardini, házak, és sok más játékok mindenféle várja !!!

A NAGY PLAYGROUND A NAPBAN NÉZET MEGHALADÓ HELYEN A POOL PLAYGROON-BEN

Baby Club étkezés közben, hogy a szülők békésen fogyasszanak, és a napsütésben a legteljesebb pihenést a medencében.

Az AZZURRA HOTEL 2 DINING SZOBÁKAT KÉSZÜL (angela csarnok és kék szoba) LÉGKONDICIONÁLT ÉS TELJESEN FELÚJÍTOTT

A reggeli svédasztalos, széles és gazdag választékkal. Ami a menüt illeti, ez a választás 3 első és 3 másodperc között, amelyből az első és a második hal. Menü gyermekeknek ebédre és vacsorára. Vegetárius svédasztalos ebédre és vacsorára, valamint desszert, desszert és gyümölcs választékával. Heti Romagna esténként. A 100 szobánk nem ugyanolyan típusú, de mindegyik modern berendezéssel és hűtőszekrénnyel, telefonnal, hajszárítóval, LED TV-vel, széffel, új zuhanyzós fürdőszobával, egyénileg szabályozható légkondicionálóval és a legtöbb erkéllyel felszerelt.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk