Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL TRE ASSI


Via Sabaudia, 13 - 47924 RIMINI (RN)
+39 0541 374154
+39 0541 379590

leírás


A Miramare di Rimini strand közelében,egy központi de csendes helyen,mindössze 100 méterre a tengertől található.A szálloda egy modern épület,minden szoba erkélyel kilátással a tengerre.A szállodát a tulajdonos vezeti,30 éves tapasztalattal rendelkezve ezen a területen.A személyzet udvarias és örömmel teljesiti a vendégek kivánságait hogy a szálloda ideális hely legyen kikapcsolodásra,nyaralásra vagy üzleti megbeszélésekre.

szolgáltatás


A világos légkondiciónált étteremben megkostólhatják a tulajdonos álltal készitett ételeket.Kétfajta menűből vállaszthatnak,minden nap hal,ezek mellett tipikús romagnai és olaszos ételek.Az "a la carte"menű minden nap friss és fött zöldséges svédasztalal gazdagitva.Bármilyen étkezési követelményeket,gyermekeknek és szülöknek egyaránt teljesitünk.A reggeli önkiszolgáló és mindenki megtalálja a nekivalót.
LAKOSZTÁLYOK A TENGER MELLETT-PARKOLÓ HETI vagy HONAPOS LEFOGLALÁSSAL.
Szállodai szolgáltatások.:Internet,háziállatokat szivesen látunk,légkondiciónáló,lift,bár,24 órás kiszolgálás,hitelkártya,étterem,tv szoba,müholdas tv,napozóterasz,parkoló.
Szobák:erkélyel,tengerre való kilátással,légkondiciónáló,WI-FI minden szobában,telefon,páncélszekreny,fűtés,ventilátorok.
Fürdöszoba:zuhanyozófülkével,hajszáritóval,piperacikekkel.
Strandi szolgáltatások:bizonyos időpontokban napernyők-ingyenes,gyermekfelügyelett,tornaterem,fitneszterem,Bocce pálya
,strandröplabda,,kabinok,vizimatracok,meleg zuhanyozók,asztalitenisz,pelenkázó,játszóterem,trambulin.

-tól € 38,00
információt kérhet
hol vagyunk