Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL ST.MICHAEL


Via Dala Gesa, 678 - 23030 Livigno (SO)
+39 0342 996104
+39 0342 997697

leírás


Üdvözöljük a Hotel St. Michael, vendégszeretet és udvariasság 1972 óta


A hegyvidéki hagyományok és a vendégszeretet, a kényelem és a családias hangulat kísérik a nyaralást Livigno-ban mind nyáron, mind télen. Használja ki a tiszta menekülés pillanatát: foglalja le személyre szabott nyaralását, élvezheti a természetet és a hegyi levegőt: gyalogtúra, hegyi vakáció, túrázás, hó ünnepek. Fedezze fel a hegyi gasztronómiai hagyomány vendégszeretetét és gazdag ízvilágát, valamint a mediterrán konyha finomságát.



A Hotel Livigno belvárosában található, néhány lépésre a Piazza Mottini 1887-ből, mindössze 100 méterre. a sípálya (sípálya) és a sétálóutcától, stratégiai helyszín a Stelvio Nemzeti Park, az Engadine és a Valtellina eléréséhez. Széles választék az Ön Nordic Walking és mountain bike kirándulások, a hegyi túrák az offshore pályákon.

szolgáltatás


Az elegáns étteremben, nagy ablakokkal, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a hegyekre, kóstolhatja meg a Valtellina jellegzetes ízét, az olasz és nemzetközi ételeket.


A hallban recepció, étterem, bár és hangulatos alpesi stílusú társalgó található. A szálloda egy nagy, bútorozott terasszal rendelkezik, amely az Alpokra néz, ideális aperitif vagy romantikus vacsora után.



A wellness-központban finn szauna, aromaterápiás hidromasszázs zuhanyzó, törökfürdő, pezsgőfürdő és Kneipp pálya, masszázs kabin és szépségápolási kezelések állnak rendelkezésre. A szobák erkéllyel és hegyre néző kilátást nyújtó szobái ingyenes Wi-Fi-vel, SKY TV-vel és fizetős TV-vel, minibárral, széffel, fürdőköpennyel és papuccsal, ingyenes piperecikkekkel felszereltek. Saját parkoló, fedett garázs, fűtött sí- és csomagtartó, kerékpártároló kis felszerelt műhelyekkel, Biker pont információkkal az útvonalakról és a térképeiről (egy nyomvonal térkép).



A személyzet professzionalizálása garantálja a vendégek figyelmének és gondozásának minden részletét egy ismerős és barátságos környezetben.



Jöjjön el és látogasson el hozzánk, nyáron és télen, gondoskodjon egy gondatlan szünetről! Fedezze fel a pillanatnyi különleges ajánlatainkat, és élvezze a Hotel St Michael szállodát Livigno-ban. Promóciók, téma tartózkodás vagy csomagok: válassza ki a tökéletes nyaralást.



Háziállatokat fogadunk el.

Egész évben nyitva.

-tól € 144,00
információt kérhet
hol vagyunk