Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL NETTUNO


Lungomare Rasi Spinelli, 28 - 47841 CATTOLICA (RN)
+39 0541 962666

leírás


A szálloda különösen csendes és kiváltságos területen található, közel a városunk legkellemesebbhez, ugyanakkor közel a központhoz és a Cattolica tengerparti frontvonalban, ahol a strandok kevésbé zsúfoltak (mi megállapodások a 35. és 36. számú fürdővel).
Az épületen belül fűtött, hidromasszázs és vízesésekkel ellátott úszómedence található, mely rossz idő esetén jobban zárható, olvasni szeretőknek kert, gyerekeknek játékokkal, két "játék" szoba a gyerekeknek, felszerelt edzőterem , egy fatüzelésű pizzéria és egy csodálatos panorámás terasz reggelire.

szolgáltatás




SZOLGÁLTATÁSOK
Ízletes romagnai konyha és még sok más

Az étteremben minden nap megörvendeztetheti magát séfünk finom ajánlataival, amelyek a hagyományos romagnai receptektől a mediterrán recepteken át a vegetáriánus ételekig, valamint az Ön által választott húsok és halakig terjednek.
Az ételek mellé egy gazdag büfé nyers, főtt, grillezett és au gratin zöldségekből áll, ahol kedvedre válogatva tálalhatod magad.



A REGGEL
Reggelit a tengerre néző étteremben fogyaszthatja el, kényelmes asztala mellett, egy mesés panorámás teraszon.



BÜFÉREGGELI:
Főtt sonka, szalámi, csokis palacsinta, szalonna, mortadella, fontina sajt, vaj, különféle lekvárok, csokoládé és méz, friss és konzerv gyümölcs, omlett vagy omlett, kemény tojás, frankfurti, kétszersült, kenyér, zsemle, piték, fánkok , szilvás sütemények, sütemények stb. Natúr joghurt és gyümölcsök, briósok, natúr és csokoládé kukoricapehely és müzli.



MELEG ÉS HIDEG ITALOK:
kávé, árpa, tej, cappuccino, csokoládé, tea, kamilla, narancslé és ász.



EBÉD ÉS VACSORA
Mindkettőt a légkondicionált étkezőben szolgálják fel.
Ebédre és vacsorára is három menüből lehet választani (ebédre háromféle fagylaltot vagy gyümölcsöt, valamint vacsorára desszertet kínálunk)
A menük lehetséges változatai a következők lehetnek:
Az első tésztához fehér, paradicsomos vagy húsmártásban. A második szelethez grillszelet, vegyes sajtok, hidegtál, sonka és dinnye.

KONYHA A GYERMEKEKNEK
Bébiétel és így tovább
A terem a legkisebbek számára harminc perccel azelőtt áll rendelkezésére, hogy igényeiket a lehető legjobban kielégíthesse, csak azok számára, akik szeretnék. Zöldségpüré, zöldségleves és bébiétel-készítés mindig elérhető az anyukák egyetértésével.
Továbbá az előszoba mellett található egy kis konyhánk azon édesanyák számára, akik személyesen szeretnék elkészíteni a kisbabáik ételeit (hűtővel, mikrohullámú sütővel, indukciós főzőlappal).



BISTROT
Ebédre és vacsorára előzetes bejelentkezés alapján lehetőséget adunk az étkezések kiváltására egy fakemencében sült, mesés pizzával, ízlés szerint, vagy kínálunk chipses szeletet, chipses frankfurtot, chipses hamburgert vagy salátát.



BOLDOG
Aperitif és bulik esti kirándulással
Minden héten élvezheti birodalmi aperitifünket Mickey és Minnie kellemes társaságában. Ezen kívül a hét folyamán javasoljuk, hogy csatlakozzon az esti kiránduláshoz kerti vacsorákkal (szénre sült grill hús, Romagna piadina), egy csodálatos svédasztal kíséretében.
Ezen kívül az est színesítésére kínáljuk a zsákversenyt vagy két ugrást táncparkettünkön.
Semmi sem jobb, ha új barátságokat köthet, és izgalmasabbá tehetné a nyaralását.



SZOBÁK
Minden szoba kényelmes és számos szolgáltatással felszerelt (tágas zuhanykabinok, hajszárító, ablakok a fürdőszobában, telefon, LCD TV, digitális széf, ingyenes wifi, egyedileg szabályozható légkondicionáló alapformula kiegészítéssel), így ideális a pihenéshez. a nap végén.

Szobaszervíz lehetőség az alapképletből származó kiegészítéssel.


Négylábú barátait szívesen látjuk.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk