Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL CONSUELO


Via Scarlatti, 3 - 47838 RICCIONE (RN)
+39 0541 646572
+39 0541 646572

leírás


Szállodánk Riccionében, wellness részleggel, közel a strandhoz és a város vidám és gondtalan szívéhez

A Hotel Consuelo 70 méterre található a tengertől, néhány lépésre Riccione központjától, valamint a Viali Dante és Ceccarini tértől.

Riccione-i 2 csillagos szállodánk nagyon közel van a viale Dante-hoz, amely a híres viale Ceccarinivel együtt (amelybe befolyik) a kiváló bevásárlóutcát hozza létre, hogy teljes mértékben elmerülhessen a riccionei vásárlásban. Riccione városközpontjának utcáit minden este klubok, bárok zenéje, valamint számos zenei és művészeti esemény élénkíti meg.

A Gaia család, Massimo, Donatella, Thomas és Daniel, a szálloda tulajdonosa 1985 óta, várja Önt Riccionében, ahol a romagnai hagyományok és udvariasság kifogástalan profizmussal párosul.

szolgáltatás


Wellness és pihenés a nyaralás alatt
A Consuelo szállodában eltölthet egy pihentető nyaralást: fedezze fel új wellness-központunkat, amely pezsgőfürdőkkel, zeneterápiával és revitalizáló érzelmi zuhanyokkal felvidít.

Szabadidő és szórakozás
A Hotel Consuelótól egy kőhajításnyira található a riccionei Beach Village: a riccionei vízi park, ahová vendégeink bármikor ingyenesen léphetnek be!


Hagyományos konyha
Hotel Consuelo étterem, tipikus Romagna konyha Riccione! Egy kellemes nyaralás természetesen nem hagyja figyelmen kívül az asztal örömeit: egy nagyon bőséges svédasztalos reggeli, mindennel, ami a nap jól indításához szükséges.

Családi szálloda Riccione
Családokat kényeztetünk nyaralni
A riccionei Consuelo Hotel turisztikai kínálatát úgy alakította ki, hogy kényelmes és kellemes környezetben fogadja a gyermekes családokat a pihentető és élvezetes tartózkodás érdekében.

Sok figyelem, a családi szobaszolgáltatástól a minőség és hitelesség filozófiáját követő szállodai étteremig; a gyermekek számára elérhető wellness-központtól (még ha csak bizonyos napszakokban is) a kifejezetten nyaraló családok számára kialakított kényelemig.



Családok nyaralnak Riccionében
Pihenés, szórakozás és számos kényelem a szállodában, amelyek gondtalanná és kellemessé teszik a családi nyaralást, íme néhány közülük:
- bejárati rámpa és kényelmes lift babakocsik számára;
- babakocsik számára fenntartott terület;
- kempingágyak párnákkal és lepedőkkel
- oldalkorlátok, pelenkázó asztalok
- baba kádak, cumisüveg melegítők
- babavezérlő rádiók.
A Wellness Központ a gyermekek számára is elérhető, de csak meghatározott időpontokban és kizárólag a medence területén. És nem szabad alábecsülni egyéb kényelmi szolgáltatások mellett, a Hotel Consuelo közel van Riccione központjához és a tengerhez, valamint a sétálóutcához.


A Hotel Consuelo szobái Riccionében
A 2 csillagos Hotel Consuelo Riccione-i szobái minden modern kényelemmel várják Önt az Ön kikapcsolódása érdekében. Saját fürdőszoba piperecikkekkel, műholdas LED TV, Premium és ingyenes Wi-Fi minden szobában.

Erkély Klíma Biztonságos Internet Wi-Fi ingyenes 21" LED SAT TV Teljes prémium médiakészlet ajánlat Saját fürdőszoba zuhanyzóval vagy zuhanyzóval Hajszárító

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk