Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL BEL AIR


Viale Regina Margherita, 14 - 47924 RIMINI (RN)
+39 0541 372324

leírás


Üdvözöljük a 3 csillagos Bel Air szállodában a tenger mellett. Marbello di Riminiben található, közvetlen hozzáféréssel a strandhoz.
Köszöntjük Önt Ezio és Marina, akik évek óta vezetik a szállodát szenvedéllyel, odaadással és vendéglátással.
Közvetlenül a tengerparton és a tenger mellett található, utak kereszteződése nélkül. Innen könnyen elérhető Rimini központja, Riccione és a Riviéra vidámparkjai. Kényelmes lift viszi a szobákba és a panorámás szolárium teraszra, ahol a nap bármely szakában élvezheti a tengerre nyíló kilátást. Autóját a szálloda és a strand közötti parkolóban parkolhatja le. A nap különböző szakaszaiban pihenhet a kertben, ahol olvasnivalót, aperitifeket fogyaszthat, és ha szeretné, reggelit is fogyaszthat. Az itteni kicsiknek van fenntartva részük. Korlátlan hozzáférést kap a Beach Village víziparkba az egész családja számára.
A Bel Air szálloda vendéglátása minden bizonnyal az egyik erősségünk!
Amikor felébred, bőséges svédasztalos reggelit kínál, amely joghurtot, gyümölcsleveket, gabonapelyheket, házi süteményeket, fánkot és finom briósokat tartalmaz.
Ebédnél és vacsoránál a gazdag zöldség- és előételbüfé mellett minden nap két olyan menü közül választhatsz, ahol hal- és húsválasztékban sem lesz hiány. Az étkezések során örömmel állunk rendelkezésére, ingyenesen szénsavmentes és szénsavas vizet, fehér vagy vörös házi bort, a tetejére pedig kiváló desszerteket, gyümölcsfagylaltot és sorbetet.
Minden vendégünk számára rendszeresen szervezünk Romagnai vacsorákat, ahol megkóstolhatják a környék jellegzetes ételeit. A fiatalabb vendégek számára lehetőség van az étkezések és a rugalmas órarend változtatására.

szolgáltatás


Szobáink a következőket kínálják:
erkély xx01slash10xx légkondicionáló xx01slash10xx ingyenes WIFI xx01slash10xx széf xx01slash10xx hajszárító xx01slash10xx LED TV xx01slash10xx zuhanykabin xx01slash10xx udvariasság xx01slash10xx kilátás a tengerre xx01slash10xx tengerre néző.

Szolgáltatásaim:
Ingyenes parkolás a szállodán belül xx01slash10xx kert xx01slash10xx gyerekeknek játékok xx01slash10xx kisállat bevihető (kis és közepes méretű) xx01slash10xx ingyenes wifi xx01slash10xx kerékpárok

Gyerekeknek:
Kiságy xx01slash10xx ágyrács xx01slash10xx fürdőkád xx01slash10xx etetőszék xx01slash10xx baba evőeszköz xx01slash10xx babakocsi kérésre

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk