Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL LA TORRETTA BRAMANTE


Viale Regina Elena, 199 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541 380286

leírás


A nevem Fernando, a szálloda tulajdonosa, ez nagy büszkeség, hogy én közölt egy tipikus Romagna Riviera „La Torretta Bramante”. Azt mondják, hogy a grófné Bramante, nell'adibire lakását egy szállodában, kifejezte azt a kívánságát, hogy a szerkezet hasonlított torony, ahogy az megszokott a várak, így nem csak azt a grófné emlékeztetett a nemes múltban, hanem a vendégek is élvezze a kellemes impozáns környezetet. Ez az, amit még ma teszünk, hogy felajánljuk Önnek ezt az extra tapintást.
Hotel tengerparton, a strand előtt.
A tenger csak néhány méterre van, csak elég idő ahhoz, hogy átkeljen a sétányon, és már a vízben van. Este pedig a sétány séta minden szórakoztatással világít. Ha ezután szeretnénk, hogy egy túra a Rimini központjában vagy Ceccarini Riccione, a buszmegálló a szálloda közelében (buszmegálló n ° 21).
Az all-inclusive csomag ingyenes napernyőt és napozóágyakat kínál a strandon.

szolgáltatás


Wellness terület
HIDROMASSZABÁLY, SAUNA, EMOTÍZIÓS TUSZ
Az elkötelezettség, hogy tettem, és kérem a személyzetet, mindig udvarias és profi, hogy ezt adnak minden évben számtalan szolgáltatások, mint a wellness érzelmi zuhany, szauna és wellness-medence.

tornaterem
FITNESS TERÜLET
Azok számára, akik meg akarnak maradni, van egy szoba izotóniás és kardio eszközökkel, hogy mindig a csúcson legyenek a jelmez teszttel. Az élelmiszerek intoleranciájára és a lisztérzékenységre (gluténmentes élelmiszerek) rendelkezésre álló élelmiszerek.

Hagyományos felfújható park
100 méterre a szállodától
Nagyon közel van a hotel, éppen szemközt a Bagno 86, minden gyermek megy szórakozni a felfújható játszótér Skaramacai, egyetértésben Hotel La Torretta Bramante. A parkba való belépés a medence előfizetésébe tartozik (családonként 50 € xx01slash10xx hét).

Egyeztetett uszoda
100 méterre a szállodától
A La Torretta Bramante szállodától mindössze 100 méterre van a társasított medence, ahol a legforróbb napokon lehűlhetünk és lazíthatunk.
A medence bérleti díja 50 euró xx01slash10xx hét családonként, és naponta hozzáférést biztosít a felfújható Skaramacaihoz (a medence mellett).


Vidám Park Kedvezmények
IN ROMAGNA
A La Torretta Bramante Hotel lehetőséget kínál a Romagna szórakoztató parkok kedvezményes jegyeinek megvásárlására kizárólagos előnyökkel az Oltremare-nál a Cattolica Akváriumban. A Mirabilandia ingyenes jegyet kap minden 10 évesnél fiatalabb gyermek számára, vagy kedvezményeket kínál a delfinek, pingvinek vagy ragadozó madarak meglátogatásához. Ha élvezni szeretné az előnyét, egyszerűen könyveljen el egy látogatást, amikor megérkezik a szállodába.



Elérhető kerékpárok
ÉRVÉNY A NYÍLT LÉGINFORMÁCIÓT
A nyaralás is sokkal pihentetőbb: hagyja autóját a nagy zárt parkoló, saját videó megfigyelő és mindig világít, és eléri az összes látványosság kerékpárokkal, amely a szálloda vagy közvetlenül gyalog: valójában vagyunk kevesebb, mint 50 méterre a strandtól.


Játék és animáció
SZEMÉLYES TARTÓZKODÁS
A hotel pillanatait a legtöbb szálloda póker- és biliárdasztalokat, valamint ingyenes WI-FI és félpanziós témapartikkeket kínál. Kedvezményeket biztosítunk a környék összes vidámparkja számára, diszkó jegyeket, kirándulási tanácsokat és a legjobb divatos klubokat választani.

Gyermekjátszótér
GYEREKEK SZEMÉLYE
Minden gyermek számára, aki eljön hozzánk, egy fedett szobát kínál sok játékkal. Rendszeresen animációt szervezünk. Romagna vidéki parkok számára elérhető kedvezmények.

Egyél csendes
BABY CLUB ÉLELMISZEREKEN
Az étkező az első emeleten fantasztikus kilátással a tengerre.
Az ételek által gondozott tehetséges séf Luke, Rimini (aki már dolgozik nálunk), melyet az asztalnál a tanári szobában.
Lehetőség van arra, hogy a gyerekek előzetesen ebédelhessenek, majd hagyják őket az animátorok számára, miközben a szülők élvezhetik a finom menüket.

Kontinentális reggeli
BÜFÉ
A reggeli, svédasztalos apoteózisa ígér jó reggelt, igénybe vehető különböző házi sütemények, gyümölcslevek és sós és édes ételeket.


Choice menü
RÖVID KORMÁNYBAN
Ebédre amit felajánlott több menü, ahol lehet választani a hal, hús, vegetáriánus naponta svédasztalos zöldség és falatok lesz, mint mindig gazdag és megfelel az öröm minden szájban. A vacsora közben az ételek receptjei könnyebbek és frissesek, az első és a második tanfolyam gazdag választékával. Ismét a meleg és hideg zöldségek, előételek és többé-kevésbé kidolgozott snackek büféje egészítik ki a nap utolsó fontos ételeit.

Gluténmentes ételek
A CELIACHIA ÉS AZ ÉLELMISZER-INTOLERÁCIÓHOZ
A celiaciak számára lehetőségünk van megfelelő tészta elkészítésére, vagy kis kiegészítéssel tésztát, kenyeret és rágcsálnivalókat kínálunk reggelire. Minden glutén nélkül.

3 csillagos szálloda
SZOBÁK A TENYÉRT
Milyen szép, hogy a napfény sugara kelt fel a nyitott ablakból. Lélegezz le hajnalban a ropogós reggeli levegőben, új matracokra aludt. Az első dolog, amit látsz, a tenger, néha olyan, mint egy asztal, mások durva. Számos típus rendelkezik egy nagy erkéllyel, amelyek közül sok a tenger felé néz.

szobák
KÉNYELMES TARTOZÉKOK
A szobák jól felszereltek, légkondicionáltak, 24 hüvelykes LCD TV-t vagy még többet, wi-fi internet, telefon, széf, hajszárító és saját fürdőszoba.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk