Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL COSMOS


Via Lecce, 23 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541.373175

leírás


Az Adriai-tenger szívében.
A Cosmos hotel, 3 csillagos szálloda Rivazzurra Rimini, ideális helyen található, hogy meglátogatta a legszebb vidámparkok és a főbb látnivalók a környéken.

Könnyen megközelíthető, és egy csendes, de ugyanakkor, az agy a tevékenység és a szórakozás, hogy majd a felejthetetlen nyár! A 100% Romagna szálloda: itt megtalálja a tipikus hagyományok és szokások, a föld, ahol a meleg fogadtatást valós és egyedi!

Mindössze 80 méterre a tengertől
Közel minden, ami különleges a Rimini és néhány lépésre a tengertől: Kozmosz szálloda egyszerűen tökéletes helyen!

Ez közel van a legnépszerűbb strand Rimini megállapodást minket: a fürdőtelep 110, a fürdőszobák Emilio!
Családkezelés
A közvetlen családkezelés garantálja az autentikus minőséget. A szálloda Cosmos, sőt, egy szálloda tulajdonosa a De Luigi család, amely negyven éve mindig összpontosított igényeinek kielégítése mindenki, fiatal és öreg.

Ők szívesen meleg fel a legjobb hagyományait Romagna, ahol az ügyfél már jön, mint egy szívesen látott vendég, és hagyja barátként.

Romagnai konyha, parkolási és uszodai konvenciók
Cosmos A szállodában megtalálható a hagyományos tradicionális ételeket megkóstolni az ízek és a színek Romagna.

A hotel olyan hatékony jegyirodával és kedvezmények a Riviera vidámparkok. Adjon családjának egyre izgalmasabb és érdekesebb nyaralást! Az akvárium Cattolica Oltremare, a Fiabilandia és Olaszország miniatűr várnak Önre.
Amikor visszatér a strandtól, majd üdvözölte a nagy medence, alkalmas felnőttek és gyermekek számára, napozóágyakkal és szolárium. Élvezze a friss és csillogó merülés, és élvezze együtt: anya, apa, gyerekek és nagyszülők!

A gyermekek a szeretett vendég: számukra a teljes figyelmét és sok mosolyt!

Az ünnep, amit mindig is szerettél
A Cosmos hotelben való tartózkodás mindenki számára testre szabott. Annyi figyelmet fordítanak az anyák és a gyermekek szükségleteire; végtelen gondossággal kínál Önnek hagyományos, hiteles és kiváló minőségű ételeket; ott van a legjobb választás a strandstrandra; ott van a tulajdonosok közvetlen menedzselése, akik minden élményt nyújtanak. Itt, ez mind része a légkör várja Önt itt a Cosmos, ahol lesz, és akkor úgy fogja érezni, az igazi csillagok.

szolgáltatás


Sok szolgáltatás áll az Ön rendelkezésére.

Romagna hagyomány
A De Luigi család negyven éves tapasztalata, a romagnoli doc, otthon érezheti magát. A mi földünk vendégszeretete egyszerűen a szív kérdése.
Kényelmes szobák
Egyszerű és kényelmes, légkondicionálóval, széffel, telefonnal, fürdőszobával, erkéllyel, műholdas TV-vel és ingyenes Wi-Fi-vel felszereltek. Szobáink kényeztetik az alvásodat!

Hagyományos konyha
Számos specialitás tiszteli a legjobb helyi hagyományokat. A választék menü minden nap finom hús- és halételekkel, valamint gazdag zöldséges büfével rendelkezik. Ahhoz, hogy a napot a megfelelő díjat és a sikoltozó lelkesedéssel kezdjük, itt van egy büféreggeli, melyben édességek, dzsemek, kekszek, gyümölcslevek és sok más finomság van.
Játszótér gyerekeknek
Kis vendégeink az abszolút szórakozás pillanatait tölthetik el a szentelt területükön. Fel van szerelve csúszda és hinták, és van bekerített. Teljes biztonságban, teljes körű nyugalmat élvezhet.

Uszoda és szolárium
A cserzés garantált: a Cosmos szálloda nagy terasszal rendelkezik pavilonnal és napozóágyakkal, valamint egy nagy medencével, napozóágyakkal, csúszdával, trambulinnal és gyermekterülettel. Minden, amire szüksége van a friss pihenésre és szórakozásra az egész családnak!

Ingyenes kerékpárok
A gyaloglás örömére, vagy egyszerűen sétányra a sétányon, minden vendég számára ingyenes. Ezek kalibrált ülésekkel vannak felszerelve, hogy megvédjék a gyerekek biztonságát!

Animáció mindenki számára
Az animáció a strandon a kapcsolt fürdőhelyen nagyon népszerű! Van egy kedves és elfoglalt gyerekklub, ahol sok szabadidős tevékenység áll a képzelőerejük fejlesztésében, és többet játszanak velük, amit nem tudok! Még a felnőttek számára is sok lehetőség van mozogni és szórakozni: sport, torna a vízben és szép bemutatók mindenkinek. Nem ér véget: hetente ízletes mediterrán aperitifeket szerveznek a zenei szórakoztatással; emellett a párt végén táncoló estek lesznek a fürdővel!

Egyezmény tematikus parkokkal
Látogasson el a Riviera leghátrányosabb parkjainak megőrzésével: megtalálja az egész családnak szóló jegyajánlatokat a szállodában! Kihasználják!

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk