Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

PARK HOTEL SPORT


Via Trento, 1 - 38010 ANDALO (TN)
+39 0461 585821

leírás


A hotel Andalo városában, ahol az aktív nyaralás az egész család számára

A Park Hotel Sport egy Andalo városában található szálloda, amely megfelel az aktív családi nyaralás igényeinek. Nagy privát park veszi körül, játszótérrel és napozóterasszal, úszómedencével és több szórakoztató helyiséggel várja a gyerekeket.

A családi hotelben lévő Andalo nyaralása dinamikus lesz, de szuper pihentető: minden nap szervezett túrákat szerveznek a Paganella fennsíkon nyáron és télen! Szállodánk közel van az Andalo Life Parkhoz, a sípályákhoz és a hóparkokig, hogy minden szezonban élvezhesse.
Visszatérve egy séta, vagy egy gyönyörű síelés, míg a gyerekek szórakozhatnak a mini klub Mark, a Squirrel Park, élvezheti a néhány órát a medence és a fürdő.

Amint azt a neve is említi, az andalói szállodák között egy nagy park veszi körül, hogy élvezze az alpesi természet már a szálloda kertjében. Itt a gyerekek teljes biztonságban játszhatnak, miközben lazíthatnak a nyugágyakon vagy teniszezni a privát területén.

szolgáltatás


A pihenésre a hotel Andalo fürdőrészlegében található.
A "Le Rindole" wellness-központban pihenhet a test és az elme a szaunában, törökfürdővel vagy revitalizáló zuhany alatt.
A szálloda wellness-központjában található Andalo szállodában 80 négyzetméteres fedett medencét és edzőtermet is biztosít, ahol edzhet.
Az erőfeszítés után kezelje magát a szépségápolónk fiatalító masszázzusával!

Wellness pillanatok a szállodában
A jólét pillanatai még a gyógyfürdőbe érkezés előtt is elkezdődnek. A szobájukban lágy fürdőköpenyeket és papucsokat találunk a gyógyfürdőben, így csak felveheti a liftet és menjen a gyógyfürdőbe. Pihenjen a szaunában vagy egy energikus masszázzsal: újból kijön!

Szállodánk Andalo városában, fürdőrészleggel, jólétére
A medence
Érezd könnyebbet a vízben: pihenjen a fedett medencében, a pezsgőfürdővel és a gomba-zuhanyzóval. Van egy olyan terület is, ahol úszni fogunk az árammal szemben, és egy nagyon alacsony vízzel rendelkező terület, ahol a gyerekek biztonságosan játszhatnak.

Szépségfarm: még nyaraláskor is jól érezzük magunkat
Masszázs, wellness kezelés, exkluzív pillanat: szépségházunkban kiválaszthatja, hogyan kell elrontani magát.
Pihenjen és vigyázzon a testére. A szakértői kezek Trentino természetes termékeivel kényeztetik Önt.

Egy privát park Andalo központjában

Park Sport Hotel körül egy nagy privát park: 8000 négyzetméter alpesi természet közepén Andalo, kizárólagos használatára a vendégek, egy nagy kert alkalmas terek a gyermekek és a pihenés a felnőttek számára.

Tevékenységek fiatalok és idősek számára
Minden nap kertünkben szórakoztató rendezvények zajlanak a család számára, mint például az izmok ébredése, animációs játékok és mini klub. Az üdülés azonban édes, hogy semmit sem tehet. A parkban egy kis időt vehet magának,
szundikálva fekszik a fűben vagy a rendelkezésre álló nyugágyakra. A gyerekek fel fognak ébreszteni, miután befejezted a Markgal való játékot, a mókust, amely a fákon keresztül jár ...

Nap és aperitifek a teraszon
Szállodánk parkjából közvetlenül megközelíthető a nyugágyakkal, napozóágyakkal és asztalokkal felszerelt terasz. Itt szeretünk aperitifeket szervezni a forró nyári vasárnapokon.

A játszótér a kertben
A kicsik szabadon játszhatnak! Amellett, hogy a tevékenységek által szervezett és mini-klub, ők játszhatnak a csúszda és a hinta a mi erdős parkban teljes biztonsággal és az utcákról. Innen beléphet a fedett medencébe is.

A privát parkban, a teniszpálya Andalo
A meccsek teniszpálya a szállodánk parkjában van. A lágy felületen Play-IT Play Flex Comfort, ingyenes a vendégek számára. Izgalmas versenyeket és találkozókat szervezünk: ha nincs társod a játékhoz, hagyd a nevedet a recepción, gondoskodunk a megfelelő ellenfél megtalálásáról!

Éttermünkben a konyha mindenki számára valami!
Reggeli, ebéd, aperitif és vacsora ... minden étkezés különleges pillanat az Andalo hotelünk éttermében!
Itt vagytok a főszereplők és a konyhánk minden ízlés kielégítésére törekszik. Készen állunk a menü minden változatára, hogy kielégítsük még a legigényesebb ízlést, mind a felnőtteket, mind a gyermekeket.
Követjük az Ön étrendjét, és otthon érezzük magunkat, még akkor is, ha a gyerekeket kényelmesebbé tesszük, és egyszerűsítjük a megfelelő étlapokat.

Hotel teljes ellátással vagy félpanzióval
Andalo városában található szállodánkban nyáron teljes panzióval vagy félpanzióval, 10% -os kedvezményt biztosítunk. Télen azonban elvárjuk félpanzió két csomagolt: minden nap lehet vacsorázhatnak a kunyhók a sípályán segítségével az élelmiszer-bélyeg 9,50 €, vagy a szálloda hozzáadásával 15 € naponta egy teljes étkezés (első, második tanfolyam, zöldséges és desszert büfé) vagy 10 eurót a csökkentett étkezéshez (első vagy második tanfolyam, zöldség és desszertek).
A 2 éves gyermekek számára ingyenes növényi húsleves, paradicsommártással készült tészta, fehér tészta és minestrina!

A reggeli az egyik legfontosabb étel: a Park Hotel Sport a nap gazdag büféreggelivel kezdődik. Akár kedves vagy édes vagy kedves, elégedett leszel! Brioches, joghurt, gyümölcslevek, friss gyümölcsök, házi készítésű desszertek, de húsok és sajtok is megtalálhatók.
Ebédre és vacsorára étteremünk négy különböző lehetőséget kínál az első és a második tanfolyamra.
Nyaralás közben kóstolhatja meg a Trentino hagyomány jellegzetes ételét, de nem csak. Nagyon figyelmesek az Ön intoleranciájára és allergiájára, és ad hoc menüváltozásokat készítünk. Ha az ideális táplálkozás vegetáriánus, akkor semmi gond: a napi zöldségbüfé mellett a konyhánk is elbűvöl.

Fenyőben berendezett szobák
Szállodánk szobái természetes fából vannak berendezve, hogy a szobában is élvezhesse a hegyet!
Park Hotel Sport kiválaszthatja hatféle szoba, melyek mindegyike parkettás, TV, széf, minibár, telefon, hajszárító, erkély, fürdőköpeny a wellness központ „The Rindole” kettős takarítás, reggel és este.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk