Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 NYARALÁS OLASZORSZÁG

HOTEL CAESAR


Viale Regina Elena, 30 - 47921 Rimini (RN)
+39 0541.381561
+39 0541.381081

leírás


Rimini tengerparti szállodája
A 3-csillagos recepció
Olyan szállodát keres, amely a Riviéra nyaralásai alatt marad. Hotel tengerre néző, romantikus konyha, családias légkör és barátságos, mosolygós személyzet: a Hotel Caesarban mindent megtalálsz!

Beachfront szálloda
A tengerpartra és Rimini központjának közelében fekvő Hotel Caesar ideális pihentető pihenésre az esernyő alatt, vagy egy kellemes séta a történelmi központ utcáin. A szobába felmászott, elegendő lesz a sátrak megnyitása, hogy élvezhessék a látványos kilátást, amely lehetővé teszi, hogy felfedezzék az Adriai-tenger összes színét, a hajnalról a sötétedésre.

Attól a pillanattól kezdve, amikor megérkezik, melegséggel és mosollyal fogadja munkatársaink, akik az Ön tartózkodása alatt állnak.

Vásári és kongresszusi szálloda
Vásárokon és konferenciákon a Hotel Caesar ideális üzleti szálloda a Rimini városában tartózkodók számára, de nem akar lemondani a kényelemről és a kikapcsolódásról. Szállodánk nagy Wi-Fi-vel ellátott nappalival és saját parkolóval rendelkezik, ideális üzleti utazás nélkül.

Romagna konyha
Fedezze fel a romagnai konyha minden hagyományát: élvezze az ételeket, és hagyja magát kísérteni ízlésük. A Hotel Caesar minden részletét a szájpadra tervezték: semmi sem marad a véletlenre.

Háziállatok megengedettek
Szállodánkban kis- és közepes méretű háziállatok várják a vendégeket. Foglalás előtt hívjon minket, hogy elmondja nekünk az Ön igényeit, hogy szervezhessük Önt és a négylábú állagát!

A családi nyaraláshoz, párhoz vagy baráti társasághoz, de üzleti utazásokhoz is a Caesar Hotel professzionális és barátságos környezetet kínál.

Célunkxx01domanda10xx Legyen a referenciapont a nyaralásához Riminiben, ahol nem várhatsz minden évben visszatérni, és barátságosan érezni magad.

szolgáltatás


3 csillagos szálloda saját parkolóval
A Hotel Caesar számos kényelmet és kényelmet kínál vendégeinek, hogy mindenki igényeit kielégítse a tengerparti üdülés során. Ha autóval utazik, akkor hagyja, hogy a mi saját parkoló: az autó közel lesz hozzád, és mindig rendelkezésre áll, ha szeretné eltölteni egy napot a vidámparkban vagy a Romagna.

Szolgáltatásaink
A Hotel Caesar az Ön rendelkezésére áll:

24 órás portaszolgálat
Csomagmegőrző
Tágas nappali
Ingyenes Wi-Fi internet-hozzáférés az egész szállodában
Lift
Légkondicionáló
Biztonságos a szobában
A bár nem áll meg
Reggeli a szobában
Csomagolt ebéd lehetőség
Speciális étrend menü (kérésre)
Ingyenes kerékpárkölcsönzés
Mosoda
Sok szolgáltatás gyermekes családok számára
A szálloda a tenger felé a stratégiai helyzetben: élvezheti a látvány a nap emelkedik a tenger fölött a szobája erkélyéről, anélkül, hogy akár könnyedén elérheti a történelmi központjában Rimini. A nyári estéken rendszeresen élvezheti az élőzenét, a Romagna hagyományai szerint, a szórakozás és az öröm között.

Személyzetünk minden igényt kielégít, és készen áll arra, hogy hasznos információkkal szolgáljon a tartózkodása alatt.

Romagnai konyha és gyermekmenük
A Caesar szálloda éttermében megtalálja a hagyományok minden illatát, ami tükröződik a romagnai konyha ételekben és finomságaiban, mindig finom helyi borok kíséretében.

Minden reggel felizgatja croissantjaink dübörgő illatát, és várjuk, hogy gazdag büféreggelit talál.

Croissant, fánk, sütemények, kekszek, gyümölcslé, joghurt, friss gyümölcs, gyümölcs konzerv azok számára, akik kezdeni a napot egy kis „édes vagy húsok, felvágottak és sajtok azok számára, akik inkább egy energikus reggeli.

Minden nap kétféle választékot kínálunk húsból és halból, gazdag zöldséges büfével.

Mert a fiatalabb vendégek, a szülők főzhetnek együttműködve a személyzet, amely kerül felszolgálásra egy korábbi reggeli, mint a normál lehetővé teszi számukra, hogy kellő figyelmet a béke és az étkezést a csecsemők számára.

Mindez az Adriai-tengerre nyíló csodálatos kilátással körülvéve.


A strand előtt
A Caesar Hotel szemben helyezkedik el, a tenger és a strand sok felszereléssel, ideális a nyaralás a nap, a tenger és a kikapcsolódás, minden korosztály és ízlés!

Tengerre néző szobák
Ébredjen minden reggel az egyik tengerre néző szoba közül, mindegyik felújított új bútorokkal: tágas és világos, minden kényelemmel ellátva az Ön nyaralásához. Békés és nyugodt alvást biztosítanak, és garantálják a vendégeknek az összes szükséges adottságot.

Minden szoba felújításra került, és mindent megtalál, amire szüksége lehet egy kényelmes pihentető napra.

Nyissa ki a függönyöket, menjen ki az erkélyen és csodálja meg az Adriai-tenger színeit: nem akarja nélkülölni.

-tól € 00,00
információt kérhet
hol vagyunk